Vi reparerar och återställer efter fuktskador

Vattenskador och fuktskador

Vi på Flexibel bygg finns till hands när ni råkar ut för vatten- och fuktskador och behöver hjälp med att återställa ett skadat parkett- eller laminatgolv. Med över 10 års erfarenhet i branschen kan ni alltid vara trygga med vår kompetens och nöjdhetsgaranti är en självklarhet för oss.

Det kan verkligen ställa till bekymmer när man drabbas av någon form av fuktskada, ju tidigare det upptäcks desto bättre eftersom man då har större chans att åtgärda det innan skadan sprider sig. Om ni råkar ut för vattenskada så kan ni ringa eller maila oss direkt och vi utlovar svar inom 24 timmar.

fuktskador i parkettgolv

Svullet parkettgolv eller laminatgolv

Till följd av fuktskador kan man få svullet parkett- eller laminatgolv vilket bland annat kan leda till golv som reser sig, spricker och blir ojämnt.

Golv är som ett slags pussel så när någon skada uppstår kan det påverka en större yta och inte bara där den skadan syns.

När ni har ett skadat golv så ser vi till att byta ut och fixa det som behövs vare sig det är ett parti av golvet eller hela rummet. Vi hjälper er att ta reda på omfattningen av skadan och ni kan alltid lita på att vi ser till er och ert hus bästa vare sig det handlar om ett akut ärende eller en planerad renovering.

Försäkringsärenden i samband med fuktskador

När det rör sig om fuktskador av någon form så brukar det landa i försäkringsärenden. Vi har inget samarbete med något specifikt försäkringsbolag men tar oss självklart an reparationer som ersätts av ditt eget försäkringsbolag.

Efter många år som hantverkare har vi sett det mesta och har den kunskap samt de redskap som krävs för att göra jobbet med ett resultat som ni blir nöjda med.

Välkommen att kontakta oss på Flexibel bygg redan idag för en kostnadsfri offert eller andra frågor.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert